Denver PFF-1503 Zwart Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1503 Zwart nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1503 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1503 Zwart.

Specificaties Denver PFF-1503 Zwart

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101040360

Omschrijving van de Denver PFF-1503 Zwart

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 16 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. De Denver PFF-1503 Zwart is een digitale fotolijst met een 15,6 inch beeldscherm. Hierop laat je een prachtige slideshow van jouw favoriete foto's zien. Je kunt niet alleen zelf je foto's selecteren, maar ook je vrienden kunnen via wifi foto's naar de lijst sturen. Jij bepaalt zelf wie toegang krijgt tot de fotolijst via het handige touchscreen. In de gebruiksvriendelijke app kun je ook teksten toevoegen aan de foto's. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een lief berichtje toe te voegen aan een speciale foto. Met behulp van een geheugenkaart kun je ook foto's opslaan in het interne 16 GB geheugen van de fotolijst. Houd er echter rekening mee dat dit geheugen niet uitbreidbaar is. Gelukkig kun je de tijd tussen de foto's zelf instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met de handige timerfunctie kun je er zelfs voor zorgen dat de fotolijst automatisch uitschakelt 's avonds, zodat je dit nooit meer vergeet voor het slapengaan. De Denver PFF-1503 Zwart is niet zomaar een fotolijst, het is een moderne en gebruiksvriendelijke manier om je mooiste herinneringen te koesteren. Met zijn grote beeldscherm en verschillende mogelijkheden om foto's toe te voegen en te beheren.

Pluspunten
  • Zowel jij als je vrienden sturen eenvoudig foto's naar de fotolijst met een 15,6 inch touchscreen via wifi. Je kunt de tijd tussen de foto's naar wens instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. Dankzij de ingebouwde timer schakelt de fotolijst 's avonds automatisch uit.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1503 Zwart

Om te bekijken of je de Denver PFF-1503 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1503 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals