1. black friday
  2. Denver PFF-1514 Black

Denver PFF-1514 Black Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1514 Black nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1514 Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1514 Black.

Specificaties Denver PFF-1514 Black

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050020

Omschrijving van de Denver PFF-1514 Black

Met de Denver PFF-1514 Black digitale fotolijst presenteer je je foto's en video's op een indrukwekkend groot formaat. Het scherm van deze fotolijst is maar liefst 15,6 inch groot en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor je jouw foto's in hoge kwaliteit kunt laten zien. Of je de lijst nu horizontaal of verticaal neerzet, de foto's passen zich automatisch aan. Met de handige Frameo app kun je eenvoudig foto's en video's naar deze digitale fotolijst verzenden. Nodig je vrienden en familie uit om ook via deze app hun foto's naar jouw lijst te sturen. In de app kun je zelfs tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat er de hele dag door een leuke diashow te zien is. De Denver PFF-1514 Black heeft een intern geheugen van 8 GB, waar je tot wel 8 GB aan bestanden op kunt bewaren. Let op, een geheugenkaart vergroot het interne geheugen niet, het biedt alleen de mogelijkheid om je foto's naar het interne geheugen van de fotolijst te verplaatsen. Deze digitale fotolijst werkt op netstroom, dus je hebt altijd een voedingskabel nodig om hem te gebruiken. Geniet van al je favoriete foto's en video's op groot formaat met de Denver PFF-1514 Black digitale fotolijst.

Pluspunten
  • Met het grote 15,6 inch scherm kan je foto's en video's op een groot formaat presenteren. Je kan de tijd tussen je beelden naar eigen wens instellen, van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst functioneert alleen met een stroomkabel, zodat je een nabijgelegen stopcontact nodig hebt. Het geheugenkaartslot functioneert niet als uitbreidbaar geheugen en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1514 Black

Om te bekijken of je de Denver PFF-1514 Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1514 Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.