1. black friday
  2. Denver PFF-1514 White

Denver PFF-1514 White Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1514 White nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1514 White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1514 White.

Specificaties Denver PFF-1514 White

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050030

Omschrijving van de Denver PFF-1514 White

Met de Denver PFF-1514 White digitale fotolijst kan je nu eenvoudig jouw favoriete foto's en video's op groot formaat presenteren. Deze fotolijst heeft een indrukwekkend 15,6 inch beeldscherm met een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor je foto's in levensechte kwaliteit worden weergegeven. Je hebt de vrijheid om de lijst zowel horizontaal als verticaal neer te zetten, waarbij de foto's automatisch worden aangepast aan de gekozen oriëntatie. Wat deze fotolijst echt bijzonder maakt, is de Frameo app. Met deze app kan je niet alleen eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst sturen, maar ook je vrienden en familie uitnodigen om hun foto's met jou te delen. Bovendien kan je in de app tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat er gedurende de hele dag een constante stroom van prachtige beelden te bewonderen is. Het interne geheugen van de Denver PFF-1514 White fotolijst biedt ruimte voor maximaal 8 GB aan bestanden, waardoor je een aanzienlijke hoeveelheid foto's en video's kunt opslaan. Het is echter belangrijk om op te merken dat een geheugenkaart het interne geheugen niet vergroot, maar alleen dient om je foto's naar het interne geheugen van de fotolijst te verplaatsen. Daarnaast is het goed om te weten dat deze digitale fotolijst geen batterij heeft en alleen kan worden gebruikt met behulp van.

Pluspunten
  • Met het grote 15,6 inch scherm kun je foto's en video's op een groot formaat bekijken. Je kunt de tijd tussen jouw beelden zelf instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst kan alleen functioneren met behulp van een voedingskabel, dus je hebt een stopcontact in de buurt nodig. Het geheugenkaartslot is niet uitbreidbaar en is enkel bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1514 White

Om te bekijken of je de Denver PFF-1514 White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1514 White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.