1. black friday
  2. Denver PFF-1542 Light wood

Denver PFF-1542 Light wood Black Friday deal

5/5

Denver PFF-1542 Light wood nodig? Check snel of je deze Denver PFF-1542 Light wood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-1542 Light wood.

Specificaties Denver PFF-1542 Light wood

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101050040

Omschrijving van de Denver PFF-1542 Light wood

Let op: met de Denver PFF-1542 Light Wood digitale fotolijst vergroot je niet het interne geheugen van 8 GB. Wat je wel kunt doen, is je favoriete foto's gemakkelijk verplaatsen naar het interne geheugen van de fotolijst. Creëer een prachtige slideshow met je eigen foto's en laat ze zien op het 15 inch beeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het overzetten van foto's naar de fotolijst kan op twee manieren. Je kunt gebruik maken van een micro SD kaart, maar je kunt ook de handige Frameo app gebruiken. Met de app selecteer je eenvoudig foto's op je telefoon of tablet en stuur je ze direct door naar de digitale fotolijst. Daarnaast kun je met de app tekst toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat je de hele dag door kunt genieten van de mooiste herinneringen. De Denver PFF-1542 Light Wood digitale fotolijst kun je zowel horizontaal als verticaal neerzetten, waarbij de foto's zich automatisch aanpassen aan de stand van de lijst. Met een intern geheugen van 8 GB heb je voldoende ruimte om al je dierbare foto's op te slaan. Let op: de fotolijst werkt alleen met een voedingskabel en heeft geen batterij. Geniet dus non-stop van je mooiste momenten met deze stijlvolle en gebruiksvriendelijke digitale fotolijst.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig foto's naar de fotolijst met een 10,1 inch touchscreen sturen via wi-fi. Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd er tussen de foto's zit, van 10 seconden tot 30 minuten. Met behulp van een geheugenkaart kun je foto's opslaan in het interne geheugen van de fotolijst.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot dient alleen voor het overzetten van foto's en kan niet worden gebruikt als uitbreidbaar geheugen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-1542 Light wood

Om te bekijken of je de Denver PFF-1542 Light wood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-1542 Light wood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.