Denver PFF-2160 Black Friday deal

5/5

Denver PFF-2160 nodig? Check snel of je deze Denver PFF-2160 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-2160.

Specificaties Denver PFF-2160

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101070010

Omschrijving van de Denver PFF-2160

Let op: met een geheugenkaart vergroot je niet het interne geheugen van 32 GB. Hiermee verplaats je jouw foto's alleen naar het interne geheugen van de fotolijst. De Denver PFF-2160 is een fantastische digitale fotolijst met een indrukwekkend groot beeldscherm van 21,5 inch. Dit betekent dat je jouw favoriete foto's in prachtige details kunt bekijken. Met behulp van de handige app kun je gemakkelijk foto's naar de lijst sturen, waardoor je ze altijd kunt delen met je vrienden en familie. Maar dat is niet alles! Je kunt ook persoonlijke teksten toevoegen aan de foto's, waardoor je een speciale boodschap kunt achterlaten voor je dierbaren. Deze fotolijst heeft een intern geheugen van maar liefst 32 GB, dus je kunt een grote hoeveelheid afbeeldingen opslaan en altijd genieten van je meest waardevolle herinneringen. Daarnaast kun je de tijd tussen de foto's naar wens instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten. Met de handige timerfunctie kun je er bovendien voor zorgen dat de fotolijst automatisch wordt uitgeschakeld 's avonds, zodat je nooit vergeet om dit te doen voordat je gaat slapen. Met de Denver PFF-2160 digitale fotolijst breng je je foto's tot leven en creëer je een warme en persoonlijke sfeer in elke kamer.

Pluspunten
  • Via de app sturen jij en je vrienden foto's naar de fotolijst met een beeldscherm van 21,5 inch. Je kunt de tijd tussen de foto's naar wens instellen, van 10 seconden tot 30 minuten. De lijst heeft een ingebouwde timer, waardoor hij 's avonds automatisch uitgeschakeld wordt.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot is niet bruikbaar als uitbreidbaar geheugen en dient enkel voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-2160

Om te bekijken of je de Denver PFF-2160 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-2160 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals