1. black friday
  2. Denver PFF-727B Black

Denver PFF-727B Black Black Friday deal

5/5

Denver PFF-727B Black nodig? Check snel of je deze Denver PFF-727B Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Denver PFF-727B Black.

Specificaties Denver PFF-727B Black

Merk

Denver

Fabrikantcode

119101010140

Omschrijving van de Denver PFF-727B Black

Met de Denver PFF-727B Black digitale fotolijst kun je nu jouw favoriete foto's op een stijlvolle manier presenteren in jouw huis. Deze fotolijst heeft een 7 inch beeldscherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels, waardoor jouw foto's tot in de kleinste details worden weergegeven. Je kunt de fotolijst zowel horizontaal als verticaal neerzetten, en de foto's passen zich automatisch aan aan de gekozen stand. Het bijzondere aan de Denver PFF-727B Black is dat je via de Frameo app al jouw foto's eenvoudig kunt doorsturen naar de fotolijst. Nodig vrienden en familie uit om ook hun foto's naar jouw lijst te sturen via dezelfde app. In de app kun je ook teksten toevoegen aan de foto's en een timer instellen, zodat de foto's automatisch worden afgespeeld met een interval van 10 seconden tot 30 minuten. Op deze manier kun je de hele dag door genieten van een continue diavoorstelling van jouw mooiste herinneringen. Daarnaast biedt de Denver PFF-727B Black een interne opslagcapaciteit van 16 GB, waardoor je voldoende ruimte hebt om al jouw favoriete foto's op te slaan. Het is echter belangrijk op te merken dat een geheugenkaart het interne geheugen niet vergroot, maar alleen de mogelijkheid biedt om foto's over te zetten naar het interne geheugen van de fotolijst. Deze digitale fotolijst werkt alleen met een voedingskabel en heeft geen batterij.

Pluspunten
  • Jij en je familie en vrienden sturen foto's naar de fotolijst met 7 inch touchscreen via wifi. Je kunt de tijd tussen de foto's naar eigen wens instellen, variërend van 10 seconden tot 30 minuten.

Minpunten
  • Deze fotolijst functioneert enkel met behulp van een voedingskabel, waardoor je een stopcontact in de nabijheid nodig hebt. Het geheugenkaartslot dient niet als uitbreidbaar geheugen en is slechts bedoeld voor het overzetten van foto's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Denver PFF-727B Black

Om te bekijken of je de Denver PFF-727B Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Denver PFF-727B Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.