1. black friday
  2. Domo DO156A

Domo DO156A Black Friday deal

5/5

Domo DO156A nodig? Check snel of je deze Domo DO156A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Domo DO156A.

Specificaties Domo DO156A

Merk

Domo

Fabrikantcode

DO156A

Omschrijving van de Domo DO156A

De Domo DO156A is de perfecte oplossing om de hete zomerdagen comfortabel door te komen. Met deze aircooler, ventilator en luchtbevochtiger in één heb je alles wat je nodig hebt. De aircoolerfunctie zorgt voor een verkoelende bries, die nog krachtiger is dan de ventilatorfunctie. Hoewel het niet zo krachtig is als een mobiele airco, is het zeker voldoende om je te verfrissen op warme dagen. Daarnaast zorgt de luchtbevochtigerfunctie ervoor dat je geen last hebt van droge lucht in huis. Een handige functie van de Domo DO156A is de zelfdraaiende functie, waardoor de lucht gelijkmatig door de kamer wordt verspreid. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een benauwde hoek in de kamer. Daarnaast beschikt deze aircooler over een timer, zodat je hem kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld wilt afkoelen voordat je gaat slapen, maar niet de hele nacht wilt laten draaien. Met 3 verschillende standen kun je de blaassnelheid aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. En niet te vergeten, je kunt ook de uitblaasrichting aanpassen, zodat de lucht precies in de gewenste richting blaast. Met de Domo DO156A ben je helemaal klaar voor de zomer!

Pluspunten
  • Dit toestel is zowel een aircooler als een luchtbevochtiger en gewone ventilator. De functie van automatisch draaien zorgt ervoor dat de koele lucht door de hele kamer wordt verspreid. Een aircooler koelt je ruimte niet actief zoals een airco, maar verfrist wel effectiever dan een ventilator.

Minpunten
  • Een luchtkoeler is geen airco, daarom koelt hij de lucht niet af met behulp van een koelmiddel

    .

    Dit betekent dat de temperatuur in de kamer niet daalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Domo DO156A

Om te bekijken of je de Domo DO156A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Domo DO156A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.