1. black friday
  2. Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit nodig? Check snel of je deze Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU11

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit heb je volledige controle over de luchtvochtigheid in je huis, zelfs als je niet thuis bent. Deze slimme luchtbevochtiger kan namelijk gemakkelijk worden bediend met behulp van spraakondersteuning. Verbind de luchtbevochtiger eenvoudig met Google Assistant of Amazon Alexa en geef eenvoudig commando's om de gewenste instellingen aan te passen. Daarnaast kun je de Duux app gebruiken om de luchtbevochtiger te bedienen en altijd op de hoogte te blijven van de luchtvochtigheid in je huis. Dankzij de ingebouwde hygrometer meet de luchtbevochtiger continu de huidige luchtvochtigheid. Schakel de automatische modus in en de luchtbevochtiger gaat automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Dit is bijzonder handig, want zo hoef je er zelf niet constant op te letten. Wil je naast een optimale luchtvochtigheid ook een aangename geur in huis? Voeg gewoon een paar druppeltjes van je favoriete geurolie toe. Met zijn krachtige werking kan deze luchtbevochtiger een ruimte tot 40 vierkante meter bevochtigen. Houd er rekening mee dat het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan raken, omdat de luchtbevochtiger tijd nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te brengen. Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit geniet je van een comfortabel en aangena.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dit apparaat is uitgerust met een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Verspreid een heerlijke geur in huis dankzij het reservoir voor geuroliën.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk als onaangenaam ervaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om te bekijken of je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.