1. Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU10

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je eenvoudig op afstand de luchtbevochtiger bedienen dankzij de spraakondersteuning. Je kunt deze luchtbevochtiger moeiteloos verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien is het mogelijk om de luchtbevochtiger te koppelen aan de Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de actuele luchtvochtigheid. Schakel de automatische modus in en de luchtbevochtiger gaat automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Dit is erg handig, omdat je het niet zelf in de gaten hoeft te houden. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes van je favoriete geurolie toe. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor het bevochtigen van ruimtes tot 40 vierkante meter. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtvochtigheid op peil is. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg zijn. Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart heb je de ultieme controle over de luchtvochtigheid in je huis. Dankzij de spraakondersteuning kun je deze luchtbevochtiger eenvoudig bedienen, zelfs op afstand. Verbind hem met Google Assistant of Amazon Alexa en geef eenvoudig spraakopdrachten. Bovendien.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dit toestel beschikt over een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk onaangenaam vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om te bekijken of je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals