1. black friday
  2. Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit nodig? Check snel of je deze Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU13

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit kun je eenvoudig op afstand genieten van een gezonde luchtvochtigheid in huis, dankzij de spraakondersteuning. Deze luchtbevochtiger kan namelijk moeiteloos worden verbonden met Google Assistant en Amazon Alexa. Daarnaast kun je de Duux app gebruiken om de luchtbevochtiger te bedienen en altijd op de hoogte te blijven van de luchtvochtigheid. Met de ingebouwde hygrometer meet deze luchtbevochtiger de huidige luchtvochtigheid, zodat je precies weet wanneer het tijd is om in te grijpen. De automatische modus van deze luchtbevochtiger is bijzonder handig. Zodra de luchtvochtigheid in huis daalt, schakelt de luchtbevochtiger automatisch aan. Dit betekent dat je niet continu zelf de luchtvochtigheid in de gaten hoeft te houden. Bovendien kun je jouw favoriete geurolie toevoegen aan de aromatray om direct een aangename geur in huis te verspreiden. Met een bereik van 30 vierkante meter is deze luchtbevochtiger krachtig genoeg om een hele kamer te bevochtigen. Houd er wel rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen, waardoor het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand via de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk als onprettig ervaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om te bekijken of je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.