Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU12

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je gemakkelijk op afstand de luchtvochtigheid in huis regelen, dankzij de spraakondersteuning. Je kunt deze luchtbevochtiger eenvoudig verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien kun je de bevochtiger ook verbinden met de Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de actuele luchtvochtigheid. Met de automatische modus schakelt de luchtbevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt, wat erg handig is, omdat je dit niet zelf in de gaten hoeft te houden. Wil je ook een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe aan de aromatray. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 30 vierkante meter te bevochtigen. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Hierdoor kan het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raken.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in dezelfde prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand met behulp van de Duux app of via spraakassistentie van Google en Amazon. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën kun je een heerlijke geur in huis verspreiden.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om te bekijken of je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals