Duux Blizzard Smart 12K Black Friday deal

5/5

Duux Blizzard Smart 12K nodig? Check snel of je deze Duux Blizzard Smart 12K voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Blizzard Smart 12K.

Specificaties Duux Blizzard Smart 12K

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA05

Omschrijving van de Duux Blizzard Smart 12K

De Duux Blizzard Smart 12K is een krachtige airconditioner die geschikt is voor het koelen van ruimtes met hoge warmtelasten tot wel 22 vierkante meter. Perfect voor studeer- of werkkamers waar je een aangename en productieve omgeving wilt creëren. Maar ook in ruimtes met lagere warmtelasten kan deze airco tot wel 34 vierkante meter koelen. Met de handige Duux app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, kun je de airconditioner eenvoudig bedienen zonder je werkplek te verlaten. Zo blijf je gefocust en kun je optimaal presteren. De Duux Blizzard Smart 12K wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat je zelfs zonder de app de airco kunt bedienen. De ingebouwde ontvochtigingsfunctie zorgt voor een comfortabelere omgeving door het verminderen van klamheid en warmte in de kamer. Daarnaast kun je kiezen uit 3 verschillende blaassnelheden om de luchtstroom naar jouw persoonlijke voorkeur aan te passen. Let wel op, het maximale geluidsniveau van deze airco is 65 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen tijdens gebruik. Controleer ook de lengte van de meegeleverde afvoerslang van 150 centimeter om er zeker van te zijn dat deze lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. De Duux Blizzard Smart 12K is niet alleen een krachtige en efficiënte airconditioner, maar ook een handige tool om je werkomgeving aangenaam.

Pluspunten
  • Je kunt de airco op afstand bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of de Duux-app (voor iOS en Android). De mobiele airco heeft een ontvochtigingsfunctie, hiermee kun je de lucht ontvochtigen zonder te koelen. Met een BTU van 12.000 kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 30 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 27,5 kilogram, waardoor hij minder makkelijk naar een andere verdieping te tillen is. Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Blizzard Smart 12K

Om te bekijken of je de Duux Blizzard Smart 12K tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Blizzard Smart 12K wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals