1. black friday
  2. Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs Black Friday deal

5/5

Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs nodig? Check snel of je deze Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs.

Specificaties Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH12

Omschrijving van de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Met de Duux Edge Smart Converter 1500W Grijs haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing in huis. Deze slimme convector kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, maar kan ook worden gebruikt als vrijstaande kachel met behulp van de meegeleverde voeten. Of je nu thuis, op de camping of in de garage bent, deze kachel zorgt voor een aangename warmte. Met de handige afstandsbediening hoef je niet meer op te staan van de bank om de ruimte te verwarmen. Je kunt de kachel eenvoudig op afstand bedienen, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur zonder inspanning. Maar dat is nog niet alles - je kunt de kachel ook bedienen met een handige app op je smartphone. Hierdoor kun je de kachel op afstand inschakelen, zodat je bij thuiskomst altijd verwelkomd wordt in een warm en gezellig huis. Naast de gebruiksvriendelijke bediening biedt de Duux Edge Smart Converter ook een aantal handige functies. Zo beschikt de kachel over een timerfunctie, waarmee je de gewenste verwarmingstijd kunt instellen. Daarnaast heeft de kachel een ingebouwde thermostaat, zodat de temperatuur altijd nauwkeurig geregeld wordt. De Duux Edge Smart Converter 1500W Grijs is niet alleen een efficiënte en praktische verwarmingsoplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn strakke grijze design past hij perfect in elke kamer. Kortom, met de Duux Edge Smart.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Duux app op je smartphone of tablet. Deze kachel kan op de vloer worden geplaatst en aan de muur worden opgehangen. De kachel heeft een eco stand die ervoor zorgt dat je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs

Om te bekijken of je de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Edge Smart Convector 1500W Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.