1. black friday
  2. Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Duux Edge Smart Convector 1500W Wit Black Friday deal

5/5

Duux Edge Smart Convector 1500W Wit nodig? Check snel of je deze Duux Edge Smart Convector 1500W Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit.

Specificaties Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH13

Omschrijving van de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

De Duux Edge Smart Convector 1500W Wit is een veelzijdige kachel die zowel aan de muur kan worden bevestigd als vrijstaand kan worden gebruikt met de meegeleverde voeten. Of je nu thuis bent, op de camping of in de garage, deze kachel past perfect bij jouw behoeften. Je hoeft niet eens op te staan van de bank om de ruimte te verwarmen, omdat je de kachel kunt bedienen met de handige afstandsbediening. Maar dat is nog niet alles, want je hebt ook de mogelijkheid om de kachel te bedienen met een handige app. Hiermee kun je de kachel op afstand inschakelen, zodat je bij aankomst in een heerlijk warm huis thuiskomt. De Duux Edge Smart Convector 1500W Wit is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke witte design past hij perfect in elk interieur. Deze kachel is niet alleen geschikt voor het verwarmen van kleine ruimtes, maar kan ook een grotere ruimte effectief verwarmen. Met een vermogen van 1500W zorgt de kachel voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van de warmte, zodat je snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Bovendien is de kachel voorzien van een handige timerfunctie, waarmee je de verwarmingstijd naar wens kunt instellen. Met de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit haal je niet alleen een slimme en efficiënte kachel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Duux-app op je smartphone of tablet. Deze kachel is geschikt om op de vloer te zetten of aan de muur te bevestigen. De kachel heeft een eco-modus waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit

Om te bekijken of je de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Edge Smart Convector 1500W Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.