1. black friday
  2. Duux Globe Desktop Zwart

Duux Globe Desktop Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Globe Desktop Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Globe Desktop Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Globe Desktop Zwart.

Specificaties Duux Globe Desktop Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF07

Omschrijving van de Duux Globe Desktop Zwart

Plaats de Duux Globe Desktop op je bureau en geniet van verkoeling tot wel 7 meter afstand. Met de touchscreenbediening kun je eenvoudig kiezen uit een van de 3 blaasstanden, maar je kunt het ook comfortabel regelen vanaf de bank met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze ventilator is niet alleen horizontaal en verticaal kantelbaar, maar heeft ook een handige draaifunctie. Hierdoor kan hij van links naar rechts draaien en de lucht gelijkmatig verspreiden in de hele ruimte. Maak gebruik van de timerfunctie om de Globe Desktop na een bepaalde tijd automatisch te laten stoppen. Dit is vooral handig als je nog even wilt genieten van een verkoelend briesje in je slaapkamer voordat je in slaap valt. Zo hoef je niet de hele nacht de ventilator aan te laten staan, wat energie bespaart en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Bovendien heeft de Duux Globe Desktop een stijlvol ontwerp in de kleur zwart, waardoor hij perfect past bij elke interieurstijl. Kies voor dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke product om altijd van een aangename temperatuur te genieten, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Met behulp van de afstandsbediening kun je de ventilator vanaf de bank bedienen. Om de windrichting naar je eigen wens aan te passen, kantel je de ventilator. Door de timer in te stellen, kun je ervoor zorgen dat de ventilator stopt met blazen na een bepaalde tijd.

Minpunten
  • Om de luchtstroom goed te kunnen voelen, heb je altijd een tafel of bureau nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Globe Desktop Zwart

Om te bekijken of je de Duux Globe Desktop Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Globe Desktop Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.