1. black friday
  2. Duux North Smart 14K BTU/h Grijs

Duux North Smart 14K BTU/h Grijs Black Friday deal

5/5

Duux North Smart 14K BTU/h Grijs nodig? Check snel of je deze Duux North Smart 14K BTU/h Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux North Smart 14K BTU/h Grijs.

Specificaties Duux North Smart 14K BTU/h Grijs

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA10

Omschrijving van de Duux North Smart 14K BTU/h Grijs

De Duux North Smart 14K BTU/h is de perfecte oplossing voor het koelen van ruimtes met hoge warmtelasten tot wel 26 vierkante meter. Met deze slimme airco kun je eenvoudig de temperatuur op afstand regelen via de Duux app of spraakassistenten zoals Google en Amazon. Naast het koelen van de ruimte, beschikt deze airco ook over een handige ventilatorstand waarmee je een verkoelend briesje kunt creëren. Daarnaast biedt de ontvochtigingsmodus de mogelijkheid om het benauwde gevoel te verminderen en te genieten van een aangenaam binnenklimaat. In de nachtmodus kun je de airco zo instellen dat het niet te koud wordt in de slaapkamer en dat je geen last hebt van storende geluiden. Met een maximaal geluidsniveau van 58 decibel is deze airco stiller dan de meeste andere modellen, maar het geluid is wel duidelijk hoorbaar. Let op: de afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter, dus zorg ervoor dat deze lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Duux North Smart 14K BTU/h haal je een slimme en efficiënte airco in huis die zorgt voor een aangename verkoeling in iedere ruimte.

Pluspunten
  • Bedien de airco op afstand met de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Deze airco heeft een koelvermogen van 14.000 BTU en is geschikt voor het koelen van een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter. Bij deze airco wordt een raamafdichtingskit geleverd die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • De airco heeft een gewicht van 31 kilogram, waardoor het minder gemakkelijk is om hem naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux North Smart 14K BTU/h Grijs

Om te bekijken of je de Duux North Smart 14K BTU/h Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux North Smart 14K BTU/h Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.