1. black friday
  2. Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Duux North Smart 14K BTU/h Wit Black Friday deal

5/5

Duux North Smart 14K BTU/h Wit nodig? Check snel of je deze Duux North Smart 14K BTU/h Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux North Smart 14K BTU/h Wit.

Specificaties Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA11

Omschrijving van de Duux North Smart 14K BTU/h Wit

De Duux North Smart 14K BTU/h is een innovatieve airconditioner die speciaal is ontworpen om ruimtes met hoge warmtelasten tot 26 vierkante meter effectief te koelen. Met behulp van de Duux app of spraakassistenten zoals Google en Amazon, kun je de airco eenvoudig op afstand bedienen en aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Naast de verkoelende functie beschikt deze airco ook over een ventilatorstand, waarmee je een aangenaam verkoelend briesje door de ruimte kunt laten waaien. De ontvochtigingsmodus zorgt ervoor dat het drukkende warme gevoel wordt verminderd, waardoor je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. En als je 's nachts wilt genieten van een goede nachtrust, kun je de nachtmodus inschakelen. Hierdoor wordt de slaapkamer niet te koud en wordt het geluidsniveau tot een minimum beperkt, zodat je ongestoord kunt slapen. Het geluidsniveau van deze airco is maximaal 58 decibel, wat lager is dan de meeste airconditioners op de markt. Hoewel het geluid hoorbaar kan zijn, is het minder storend en garandeert het een aangename en rustige omgeving. Let op! De lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Het is belangrijk om te controleren of deze lengte voldoende is voor de ruimte waarin je de airconditioner wilt plaatsen. Met de Duux North Smart 14K BTU/h ben je verzekerd van een geraffineerd en.

Pluspunten
  • Bedien de airco op afstand met de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Deze airco heeft een BTU van 14.000 en koelt een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter. Bij deze airco ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 31 kilogram, waardoor het minder makkelijk is om hem naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux North Smart 14K BTU/h Wit

Om te bekijken of je de Duux North Smart 14K BTU/h Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux North Smart 14K BTU/h Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.