1. black friday
  2. Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

Duux North Smart 18K BTU/h Grijs Black Friday deal

5/5

Duux North Smart 18K BTU/h Grijs nodig? Check snel of je deze Duux North Smart 18K BTU/h Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs.

Specificaties Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXMA12

Omschrijving van de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

De Duux North Smart 18K BTU/h is een geavanceerde airconditioner die speciaal is ontworpen om ruimtes met hoge warmtelasten tot 34 vierkante meter te koelen. Met deze slimme airco kun je eenvoudig de temperatuur regelen via de Duux app of spraakassistenten zoals Google en Amazon, zelfs als je niet thuis bent. Naast de krachtige koelfunctie beschikt deze airco ook over een ventilatorstand, waarmee je een verfrissende bries kunt creëren. Dankzij de ontvochtigingsmodus kun je het drukkende warme gevoel verminderen en genieten van een aangenaam binnenklimaat. Bovendien is er een handige nachtmodus die ervoor zorgt dat je slaapkamer niet te koud wordt en dat je geen last hebt van storend geluid tijdens je slaap. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco stiller dan de meeste andere modellen op de markt, maar nog steeds duidelijk hoorbaar. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Controleer daarom goed of dit voldoende is voor de ruimte waar je van plan bent de airco te plaatsen. Met zijn grijze kleur en strakke design past de Duux North Smart 18K BTU/h perfect in elk interieur. Koel je ruimte efficiënt en geniet van een comfortabel binnenklimaat met deze slimme airconditioner van Duux.

Pluspunten
  • Bedien de airconditioner op afstand met de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Met een koelvermogen van 18.000 BTU kan deze airconditioner een gemiddelde woonkamer van 34 vierkante meter koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 33 kilogram, waardoor het minder makkelijk is om hem naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs

Om te bekijken of je de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux North Smart 18K BTU/h Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.