Duux Sphere Wit Black Friday deal

5/5

Duux Sphere Wit nodig? Check snel of je deze Duux Sphere Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Sphere Wit.

Specificaties Duux Sphere Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DUAP02

Omschrijving van de Duux Sphere Wit

Met de Duux Sphere Wit zorg je ervoor dat je werkplek voorzien is van schone lucht. Dankzij het compacte formaat kun je deze luchtreiniger eenvoudig op je bureau of tafel plaatsen. De luchtreiniger maakt gebruik van ionisatie om de lucht te zuiveren. Dit betekent dat hij de statische lading van stofdeeltjes verandert en ze als een magneet aantrekt. Vervolgens worden ze opgevangen in het HEPA-filter. Wil je een aangename geur door de kamer verspreiden? Voeg dan wat geurolie toe aan de aromacup en de reiniger zal de ruimte vullen met een heerlijke geur. Daarnaast kun je de ledverlichting aan de bovenkant gebruiken als nachtlampje. Let op: de filters dienen na ongeveer 6 maanden vervangen te worden. De Duux Sphere Wit luchtreiniger is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Geniet van schone lucht terwijl je productief bezig bent. Dankzij het compacte ontwerp kun je deze luchtreiniger eenvoudig op je bureau of tafel plaatsen, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De geavanceerde ionisatietechnologie trekt stofdeeltjes als een magneet aan en vangt ze op in het efficiënte HEPA-filter, waardoor de lucht in je werkruimte fris en schoon blijft. Maar dat is nog niet alles! De Duux Sphere Wit heeft ook een aromacup, waarin je geurolie kunt toevoegen om een heerlijke ge.

Pluspunten
  • De luchtreiniger verspreidt een heerlijke geur in huis, door middel van het geuroliereservoir. Kinderen kunnen de instellingen niet aanpassen dankzij de kinderbeveiliging.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger spuit schone lucht, maar reinigt niet de hele kamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Sphere Wit

Om te bekijken of je de Duux Sphere Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Sphere Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals