1. Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit nodig? Check snel of je deze Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU15

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit haal je een compacte en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. Deze luchtbevochtiger is perfect voor het creëren van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Hij verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur, waardoor de luchtvochtigheid in een ruimte tot 30 vierkante meter verbeterd wordt. Deze luchtbevochtiger is zeer gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter en is gemakkelijk bij te vullen. Je kunt zowel gedemineraliseerd water als kraanwater gebruiken om het reservoir bij te vullen. Dankzij de handige waterniveau indicator hoef je je geen zorgen te maken dat je het bijvullen vergeet. Deze indicator geeft een seintje wanneer het waterreservoir leeg is, zodat je precies weet wanneer het tijd is om bij te vullen. Een ander voordeel van deze luchtbevochtiger is het geluidsniveau. Met slechts 34 decibel is hij relatief stil, waardoor je hem zonder problemen in de slaapkamer kunt plaatsen. Let er wel op dat het waterreservoir de eerste paar dagen sneller leeg kan zijn, omdat de luchtbevochtiger tijd nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Kortom, met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit geniet je van een comfortabele en gezonde leefomgeving!

Pluspunten
  • Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de kamer. Met zijn compacte formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte. Het waterreservoir is afneembaar en je vult het gemakkelijk bij onder de kraan.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om te bekijken of je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals