1. black friday
  2. Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU14

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart haal je een compact en energiezuinig apparaat in huis dat zorgt voor een aangename luchtvochtigheid. Deze bevochtiger heeft een capaciteit van 250 milliliter zichtbare nevel per uur en is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Het 2,5 liter grote waterreservoir is eenvoudig bij te vullen door de deksel met lederen labeltje op te tillen en het reservoir uit de bevochtiger te nemen. Je kunt zowel gedemineraliseerd water als kraanwater gebruiken om het reservoir bij te vullen. Dankzij de handige waterniveau indicator weet je altijd precies wanneer het waterreservoir leeg is en bijgevuld moet worden. Met een geluidsniveau van slechts 34 decibel is deze luchtbevochtiger ook nog eens erg stil, waardoor je hem zonder problemen in de slaapkamer kunt plaatsen. Houd er echter rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Dit betekent dat het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan raken. Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart haal je een praktisch en stijlvol apparaat in huis dat zorgt voor een optimale luchtvochtigheid.

Pluspunten
  • Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, waardoor je kan genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Het waterreservoir kan worden verwijderd en je kunt het gemakkelijk bijvullen onder de kraan. Dankzij het compacte formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte.

Minpunten
  • Je hebt een aparte hygrometer nodig, want deze bevochtiger meet de luchtvochtigheid niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om te bekijken of je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.