Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit Black Friday deal

5/5

Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit nodig? Check snel of je deze Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit.

Specificaties Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCH08

Omschrijving van de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit geniet je van een heerlijk verwarmde ruimte tot wel 30 vierkante meter. Deze compacte ventilatorkachel zorgt ervoor dat de warme lucht 360 graden rondom wordt verspreid, dankzij de innovatieve bovenuitblaasfunctie. Zo voel je de warmte overal in de kamer. De Threesixty Smart DXCH08 beschikt over 3 verschillende verwarmingsstanden, namelijk 800, 1.200 en 1.800 watt, en 2 ventilatiesnelheden. Zo kun je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. Wil je energie besparen? Gebruik dan de laagste ventilatiestand als eco stand. Schakelen tussen de verschillende standen is eenvoudig met behulp van de knoppen op het apparaat zelf of de handige Duux app. Zo kun je de elektrische kachel zelfs op afstand bedienen, wat ontzettend handig is. Naast de indrukwekkende functionaliteiten, heeft de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit ook een stijlvol design. Met zijn strakke witte kleur past hij perfect in ieder interieur. Daarnaast is de kachel voorzien van een handvat, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Kortom, met de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit geniet je van een comfortabele warmte in een handomdraai, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Duux-app op je smartphone of tablet. Met de eco-stand van de kachel verbruik je minder energie. De kachel heeft een redelijk groot warmtebereik van 30 vierkante meter.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen maakt een ventilatorkachel veel geluid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit

Om te bekijken of je de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Threesixty 2 Smart Heater Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals