1. black friday
  2. Duux Tube Smart Zwart/Wit

Duux Tube Smart Zwart/Wit Black Friday deal

5/5

Duux Tube Smart Zwart/Wit nodig? Check snel of je deze Duux Tube Smart Zwart/Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Tube Smart Zwart/Wit.

Specificaties Duux Tube Smart Zwart/Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXPU03

Omschrijving van de Duux Tube Smart Zwart/Wit

Met de Duux Tube Smart Zwart/Wit blijf je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in je huis. Door deze luchtreiniger te verbinden met de Duux app, heb je een duidelijk overzicht van de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in je woning. Daarnaast kun je de luchtreiniger ook koppelen met Google Assistant en Amazon Alexa, zodat je hem eenvoudig met je stem kunt bedienen. Het gemak dient de mens! Met de automatische modus hoef je je geen zorgen te maken over de luchtreiniger. Zodra de luchtkwaliteit verslechtert, schakelt hij automatisch in. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot wel 110 vierkante meter en verwijdert onder andere stof, pollen en kookgassen. Dankzij de verwisselbare bovenzijde kun je de luchtreiniger aanpassen aan jouw interieur. Let wel op: wanneer het filtervervangingslampje brandt, dien je de filters te vervangen. Dit is meestal na ongeveer 6 maanden. Kies voor de Duux Tube Smart Zwart/Wit en adem altijd schone lucht in je huis!

Pluspunten
  • De luchtreiniger is ideaal voor ruime kamers tot 100 vierkante meter. Dankzij de geïntegreerde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Met de app kun je de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Tube Smart Zwart/Wit

Om te bekijken of je de Duux Tube Smart Zwart/Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Tube Smart Zwart/Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.