1. black friday
  2. Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit.

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF13

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Met de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit hoef je je geen zorgen te maken over de locatie van een stopcontact. Deze ventilator werkt namelijk op een handige accu die bij de aankoop is inbegrepen. Zelfs als de accu leeg is en het huis nog warm, kun je eenvoudig overschakelen op de stroomkabel. Hierdoor kom je nooit zonder verkoelende wind te zitten. Deze ventilator wordt geleverd met drie verschillende bedieningsopties, zodat je altijd de meest handige manier kunt kiezen. Je kunt de ventilator bedienen via de Duux app op zowel iOS als Android, met de meegeleverde afstandsbediening of direct via het apparaat zelf. Daarnaast biedt deze ventilator de mogelijkheid om te worden bediend met je stem via Google Assistant of Amazon Alexa, mits je al Smart Home Hubs in huis hebt. Dankzij de verstelbare hoogte, variërend van 51 tot 88 centimeter, kun je deze ventilator ook als tafelmodel gebruiken. Met de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit haal je niet alleen een krachtige en draadloze ventilator in huis, maar ook een product dat gemak en flexibiliteit biedt. De ventilator past zich aan jouw behoeften aan, of je nu een stopcontact in de buurt hebt of niet. Geniet van de verkoeling op jouw manier, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, waardoor je de luchtsnelheid volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Met een geluidsniveau van 13 decibel is de ventilator fluisterstil. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (voor zowel iOS als Android).

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in beslag dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.