1. Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart.

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF12

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Met de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart hoef je je geen zorgen te maken over de nabijheid van een stopcontact. Deze ventilator werkt namelijk op een handige meegeleverde accu, waardoor je de vrijheid hebt om hem overal in huis te plaatsen waar je verkoeling nodig hebt. Zelfs als de accu leeg is en het huis nog warm, kun je eenvoudig overschakelen naar de stroomkabel om ervoor te zorgen dat je nooit zonder die verfrissende bries komt te zitten. Bij de levering van deze ventilator krijg je meteen drie verschillende opties om hem te bedienen. Je kunt de Duux app downloaden op je iOS- of Android-apparaat en de ventilator op afstand bedienen. Daarnaast wordt er ook een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je hem zelfs vanuit je luie stoel kunt aanpassen. En als je al Smart Home Hubs zoals Google Assistant of Amazon Alexa in huis hebt, kun je de ventilator zelfs met je stem bedienen. Het is echt zo simpel als "Hey Google, zet de ventilator aan!". Daarnaast kun je de hoogte van de ventilator aanpassen, zodat je hem niet alleen als staande ventilator kunt gebruiken, maar ook als tafelmodel. Kortom, de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart is de perfecte combinatie van gemak, stijl en verkoeling op warme dagen.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, zodat je de blaassnelheid volledig naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Met een geluidsniveau van 13 decibel is de ventilator fluisterstil. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (iOS en Android).

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Smart Draadloos Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals