1. Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF19

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

De Duux Whisper Flex Smart is een revolutionaire ventilator die je volledige controle geeft over de luchtstroom in jouw huis. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect in elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar verkoeling tijdens warme zomerdagen of naar een betere luchtcirculatie in de winter, deze ventilator is jouw ideale metgezel. Met de Duux app heb je de mogelijkheid om de ventilator op afstand te bedienen. Stel eenvoudig de gewenste instellingen in, zoals de ventilatiesnelheid en de oscillatiefunctie, rechtstreeks vanaf je smartphone. Maar dat is nog niet alles! Met de spraakassistenten van Google en Amazon kun je zelfs met je stem de ventilator bedienen. Gewoon even vragen en de Whisper Flex Smart doet wat jij wilt. Deze ventilator is niet alleen slim, maar ook uiterst veelzijdig. Hij kan in hoogte worden aangepast van 51 tot 88 centimeter, waardoor hij zowel als vloer- als tafelmodel kan worden gebruikt. Met maar liefst 26 verschillende ventilatiestanden kun je de perfecte verkoeling creëren, of je nu een subtiele bries wilt voelen tijdens een vergadering of een krachtige luchtstroom nodig hebt om de hele kamer te vullen. Met de nachtmodus kun je zelfs 's nachts genieten van een comfortabele nachtrust zonder gestoord te worden door het licht van het scherm. En met de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te draaien, zorgt de Whisper Flex Smart ervoor dat de lucht gelijkmatig door de hele k.

Pluspunten
  • De ventilator heeft 26 instellingen, waardoor je de luchtsnelheid volledig naar jouw eigen voorkeur kunt aanpassen. Met een geluidsniveau van 13 decibel is de ventilator fluisterstil. Je kunt de ventilator bedienen met een app op je smartphone of tablet (iOS en Android).

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu)

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Smart Grijs (zonder accu) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals