1. Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF10

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

De Duux Whisper Flex Smart is een innovatieve ventilator die jouw leven gemakkelijker maakt. Met deze slimme ventilator kun je eenvoudig de instellingen aanpassen op afstand. Of het nu via de meegeleverde afstandsbediening is, de handige Duux app of zelfs met behulp van spraakassistenten zoals Google en Amazon, je hebt volledige controle over de ventilator. Deze ventilator is niet alleen functioneel, maar ook zeer veelzijdig. Met een verstelbare hoogte van 51 tot 88 centimeter kun je hem zelfs als tafelmodel gebruiken. Met maar liefst 26 verschillende ventilatiestanden zorgt de Whisper Flex Smart voor de perfecte verkoeling die je nodig hebt. Of het nu gaat om een lage stand tijdens een online vergadering, zodat je collega's je goed kunnen horen, of de nachtmodus die ervoor zorgt dat je 's nachts geen last hebt van het licht van het scherm, deze ventilator past zich aan jouw behoeften aan. Daarnaast is de Whisper Flex Smart ook nog eens zeer flexibel in het verspreiden van lucht. Hij kan zowel horizontaal als verticaal draaien, waardoor hij de lucht door de hele kamer kan verspreiden. Met deze ventilator geniet je altijd van een aangename en frisse omgeving, waar je ook bent in de kamer. Kortom, de Duux Whisper Flex Smart is de ideale ventilator die jouw comfort naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Bedien de ventilator op afstand met behulp van de Duux-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Kies uit 26 ventilatiestanden de verkoeling die je nodig hebt. Met de natuurlijke windmodus schakelt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er buiten wind is.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator. Deze ventilator wordt geleverd zonder batterij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu)

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Smart Zwart (zonder accu) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals