1. black friday
  2. Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit.

Specificaties Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF15

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart in het wit heb je altijd een verfrissend briesje bij de hand. Dankzij de oplaadbare accu is deze ventilator gemakkelijk mee te nemen, zelfs naar de tuin. De Whisper Flex is ontworpen om de lucht op een prettige manier door de kamer te verspreiden en kan zowel horizontaal als verticaal draaien. Hierdoor geniet je altijd van een optimale luchtstroom. Wat de Whisper Flex echt uniek maakt, is de ingebouwde temperatuursensor. Deze sensor meet constant de omgevingstemperatuur en past de werking van de ventilator automatisch aan. Zo kun je altijd genieten van de perfecte temperatuur in huis. 's Nachts kun je de ventilator eenvoudig op de nachtstand zetten, zodat je niet te koud wordt en geen last hebt van het geluid. De Duux Whisper Flex Ultimate Smart kan op verschillende manieren bediend worden. Gebruik de spraakassistent van Google of Amazon om de ventilator te bedienen, of maak gebruik van de Duux smartphone app. Voor extra gemak wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Zo kun je altijd en overal de instellingen van de ventilator aanpassen naar jouw wensen. Of je nu buiten in de zon ligt of lekker ontspant in huis, met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart heb je altijd de controle over jouw ideale klimaat.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator ook in de tuin gebruiken, omdat hij op batterijen en op netstroom werkt. Deze slimme ventilator kun je bedienen met de spraakassistent, de Duux app of de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor geniet je automatisch van de gewenste temperatuur, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.