Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart.

Specificaties Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF14

Omschrijving van de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart heb je altijd een verfrissend briesje bij de hand, waar je ook bent. Dankzij de oplaadbare accu neem je deze ventilator gemakkelijk mee naar de tuin, zodat je ook daar kunt genieten van een aangename luchtstroom. Deze ventilator is niet alleen draagbaar, maar ook uiterst flexibel. Hij kan zowel horizontaal als verticaal draaien, waardoor de lucht op een prettige manier door de kamer wordt verspreid. Wat deze ventilator echt uniek maakt, is de ingebouwde temperatuursensor. Hiermee meet de Whisper Flex de omgevingstemperatuur en past hij automatisch zijn werking aan, zodat je altijd van de gewenste temperatuur kunt genieten. Daarnaast beschikt deze ventilator over een handige nachtstand, zodat je 's nachts niet te koud wordt en ook geen last hebt van storend geluid. Zo kun je ongestoord genieten van een heerlijke nachtrust. Met de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart heb je volledige controle over je ventilator. Je kunt hem bedienen met de spraakassistenten van Google en Amazon, de Duux smartphone app of de meegeleverde afstandsbediening. Of je nu lekker in de zon ligt of gezellig binnen zit, met de hoogste ventilatiesnelheid creëer je altijd een aangename verkoeling. Kortom, deze slimme ventilator is de ideale metgezel voor warme zomerse dagen en biedt ultiem comfort en gemak.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator ook in de tuin gebruiken, omdat hij op batterijen en op het lichtnet werkt. Deze slimme ventilator kun je bedienen met de spraakassistent, de Duux-app of de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor geniet je automatisch van de gewenste temperatuur, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart

Om te bekijken of je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Flex Ultimate Smart Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals