Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF50

Omschrijving van de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

De Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) is een revolutionaire ventilator die je overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij de oplaadbare accu (niet meegeleverd) hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact. Of je nu in de tuin ontspant of in de slaapkamer wilt genieten van een verfrissende bries, deze ventilator is er altijd voor jou. Wat deze ventilator echt speciaal maakt, is zijn slimme functionaliteit. Met de temperatuursensor meet de Whisper Flex de omgevingstemperatuur en past hij automatisch zijn werking aan. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over te warme of te koude luchtstroom. Daarnaast heeft de ventilator een handige nachtstand, zodat je een goede nachtrust kunt hebben zonder last te hebben van het geluid. De Duux Whisper Ultimate Smart Zwart kan ook worden bediend met behulp van spraakassistenten zoals Google en Amazon. Daarnaast is er een speciale smartphone app beschikbaar waarmee je de ventilator kunt bedienen, en er wordt zelfs een handige afstandsbediening meegeleverd. Dit betekent dat je altijd de volledige controle hebt over de luchtstroom, waar je ook bent. Met zijn stijlvolle zwarte design past de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart perfect in elk interieur. Of je nu wilt genieten van een verfrissende bries in de zomer of de lucht wilt circuleren in de winter, deze ventilator is je ideale metgezel. Ervaar het ultieme comfort en gemak met de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart.

Pluspunten
  • Je gebruikt de ventilator ook in de tuin, omdat hij op batterijen en op het elektriciteitsnet werkt. Deze slimme ventilator kun je bedienen met de spraakassistent, de Duux-app of de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor geniet je automatisch van de gewenste temperatuur, zonder zelf de knoppen aan te raken.

Minpunten
  • Bij dit model wordt er geen accu meegeleverd. Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

Om te bekijken of je de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals