Duux Whisper Wit Black Friday deal

5/5

Duux Whisper Wit nodig? Check snel of je deze Duux Whisper Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Duux Whisper Wit.

Specificaties Duux Whisper Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF03

Omschrijving van de Duux Whisper Wit

De Duux Whisper Wit is de perfecte toevoeging aan jouw huis tijdens warme zomerdagen. Deze staande ventilator heeft een indrukwekkend bereik van maar liefst 15 meter, waardoor je kunt genieten van een verfrissende bries, zelfs vanaf de bank. Met de handige afstandsbediening kun je de ventilator eenvoudig bedienen zonder op te hoeven staan. De Duux Whisper Wit kan volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Niet alleen kan de ventilator horizontaal van links naar rechts draaien, maar ook verticaal van boven naar beneden. Met maar liefst 26 verschillende standen kun je altijd de perfecte windkracht vinden die bij jou past. Daarnaast is de hoogte van de ventilator verstelbaar tussen de 73 en 95 centimeter, waardoor je hem kunt plaatsen waar je maar wilt - op de grond, op een tafel of zelfs op de vensterbank. Eén van de handige functies van de Duux Whisper Wit is de timer. Hiermee kun je de ventilator instellen om gedurende een bepaalde tijd te werken, ideaal voor het creëren van een koel briesje in de slaapkamer terwijl je in slaap valt. Met zijn stijlvolle witte design past deze ventilator perfect in elk interieur. Kortom, de Duux Whisper Wit is de ideale metgezel tijdens warme zomerdagen en zal zeker voor verkoeling zorgen, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. In de natuurlijke windmodus wisselt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er wind buiten is. Dankzij de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Duux Whisper Wit

Om te bekijken of je de Duux Whisper Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Duux Whisper Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals