1. black friday
  2. Dyson Big Ball Multi floor 2

Dyson Big Ball Multi floor 2 Black Friday deal

5/5

Dyson Big Ball Multi floor 2 nodig? Check snel of je deze Dyson Big Ball Multi floor 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Big Ball Multi floor 2.

Specificaties Dyson Big Ball Multi floor 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

222381-01

Omschrijving van de Dyson Big Ball Multi floor 2

De Dyson Big Ball Multi floor 2 is de perfecte stofzuiger voor jouw huis, omdat hij geschikt is voor zowel tapijt als harde vloeren. Met de automatische combiborstel wordt elke vloer op de juiste manier gereinigd. Naast de combiborstel worden er ook een handige trapzuigmond en een 2-in-1 accessoire meegeleverd. Het 2-in-1 accessoire bestaat uit een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel, waardoor je zelfs de moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kunt schoonmaken. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de Ball technologie. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger zichzelf automatisch rechtop zet als hij per ongeluk omrolt tijdens het stofzuigen. Geen gedoe meer met het steeds weer moeten oppakken van de stofzuiger, maar direct door kunnen gaan met schoonmaken. Daarnaast wordt deze Dyson geleverd met een handige meubelzuigmond, waarmee je ook gemakkelijk meubels en trappen kunt schoonmaken. De Dyson Big Ball Multi floor 2 is de ideale stofzuiger voor jou als je verschillende soorten vloeren in huis hebt en een optimale zuigkracht belangrijk vindt. Met de automatische vloerzuigmond ben je altijd verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging. Maak het schoonmaken van jouw huis gemakkelijker en efficiënter met de Dyson Big Ball Multi floor 2.

Pluspunten
  • De technologie van Dyson Ball maakt de stofzuiger wendbaar en zorgt ervoor dat deze weer rechtop staat als hij omvalt. De combiborstel past zich automatisch aan de ondergrond aan, je hoeft deze dus niet handmatig om te schakelen. Met het 2-in-1 accessoire heb je niet alleen een kierenzuigmond, maar ook een zachte afstofborstel tot je beschikking.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer hoog geluidsniveau van 80 decibel. Het heeft geen Dyson Cinetic technologie, waardoor de zuigkracht afneemt naarmate de stofbak vol raakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Big Ball Multi floor 2

Om te bekijken of je de Dyson Big Ball Multi floor 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Big Ball Multi floor 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.