1. Dyson Big Ball Parquet 2

Dyson Big Ball Parquet 2 Black Friday deal

5/5

Dyson Big Ball Parquet 2 nodig? Check snel of je deze Dyson Big Ball Parquet 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Big Ball Parquet 2.

Specificaties Dyson Big Ball Parquet 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

228566-01

Omschrijving van de Dyson Big Ball Parquet 2

Als je een houten vloer thuis hebt, is de Dyson Big Ball Parquet 2 de perfecte keuze voor jou. Met zijn speciale parketborstel met extra zachte haren, voorkomt deze stofzuiger krassen op jouw delicate vloer. Maar dat is niet alles! Als je ook laagpolig tapijt of een vloerkleed hebt, kun je eenvoudig overschakelen naar de combiborstel. Deze borstel past zich automatisch aan de ondergrond aan, waardoor je moeiteloos van de harde vloer naar het tapijt kunt rijden. Met de Dyson Ball technologie glijdt deze stofzuiger soepel door de kamer tijdens het stofzuigen. En als hij per ongeluk omvalt, zet hij zichzelf automatisch weer rechtop. Het legen van de stofbak is ook een fluitje van een cent. Gewoon boven de prullenbak legen en de klep schuift via de onderkant naar beneden, zodat er geen stof opwaait. Met zijn automatische vloerzuigmond maakt de Dyson Big Ball Parquet 2 het stofzuigen van verschillende oppervlakken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Nieuwe details: Deze stofzuiger beschikt ook over een geavanceerd filtersysteem dat 99,97% van de allergenen en fijne stofdeeltjes vasthoudt. Hierdoor adem je schone lucht in terwijl je stofzuigt, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of astma. Daarnaast heeft de Dyson Big Ball Parquet 2 een indrukwe.

Pluspunten
  • De speciale parketborstel is extra zacht voor houten vloeren. De stofzuiger komt vanzelf weer overeind als hij omvalt. Het legen van de stofbak is eenvoudig en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer luid geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger heeft geen turboborstel, dus het kan een uitdaging zijn om dierenharen en hoogpolig tapijt te reinigen. Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 7,9 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Big Ball Parquet 2

Om te bekijken of je de Dyson Big Ball Parquet 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Big Ball Parquet 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals