1. Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 Black Friday deal

5/5

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 nodig? Check snel of je deze Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2.

Specificaties Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

228415-01

Omschrijving van de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is de ultieme stofzuiger in het Dyson assortiment. Met speciale mondstukken voor alle vloertypes, is deze stofzuiger ontworpen om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. Of je nu houten vloeren, tapijt of andere oppervlakken hebt, de bijgeleverde parketborstel, turboborstel en combiborstel passen zich moeiteloos aan de ondergrond aan. Daarnaast ontvang je ook een handige turbo miniborstel, perfect voor het reinigen van trappen en het verwijderen van hardnekkig vuil uit tapijten. De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is ook uiterst flexibel. Met de meegeleverde flexibele kierenzuigmond kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken zoals achter kasten en radiatoren grondig schoonmaken. En zelfs als de stofzuiger per ongeluk omvalt, is dat geen probleem. Dankzij het unieke ontwerp zet de stofzuiger zichzelf moeiteloos weer rechtop. Met deze uitgebreide Dyson stofzuiger ben je verzekerd van een krachtige en constante zuigkracht, dankzij de geavanceerde Cinetic technologie. Dus als je op zoek bent naar de ultieme stofzuiger die geen zuigkracht verliest, dan is de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 de beste keuze voor jou.

Pluspunten
  • Met de combiborstel, parketborstel en turboborstel heb je voor elke oppervlakte de juiste zuigmond bij de hand. De Cinetic Big Ball behoudt zijn zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol begint te raken, en zet zichzelf ook automatisch rechtop als hij omvalt. Met de mini-turboborstel kun je ook kleine stofzuigklussen aanpakken, zoals de trap of de auto.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert ontzettend veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7,89 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Om te bekijken of je de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals