1. Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 Black Friday deal

5/5

Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 nodig? Check snel of je deze Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2.

Specificaties Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Merk

Dyson

Fabrikantcode

230278-01

Omschrijving van de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

De Dyson Cinetic Big Ball Multi floor 2 is de ideale stofzuiger voor zowel tapijt als harde vloeren. Met zijn automatisch aanpassende combiborstel zorgt hij ervoor dat elk vloertype grondig wordt gereinigd. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is dat hij geen zuigkracht verliest, zelfs niet wanneer de stofbak vol begint te raken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een brandschone vloer. Maak je geen zorgen als de stofzuiger tijdens het stofzuigen per ongeluk omrolt, want de Dyson Cinetic Big Ball Multi floor 2 kan zichzelf automatisch weer rechtop zetten. Met de handige meegeleverde meubelzuigmond kun je ook gemakkelijk je meubels en trappen schoonmaken. Deze Dyson is de perfecte keuze als je verschillende vloertypen in huis hebt en het belangrijk vindt om optimale zuigkracht te hebben. Niet alleen reinigt hij grondig, maar het legen van de stofbak is ook hygiënisch en makkelijk.

Pluspunten
  • De Cinetic Big Ball verliest geen zuigkracht, zelfs niet wanneer de stofbak vol begint te worden. De stofzuiger richt zichzelf weer op als hij omvalt. De combiborstel past zich automatisch aan de ondergrond aan, je hoeft deze dus niet handmatig aan te passen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8 kilo, wat betekent dat je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt. Het heeft geen turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2

Om te bekijken of je de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Cinetic Big ball Multi floor 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals