1. black friday
  2. Dyson Cyclone V10 Absolute

Dyson Cyclone V10 Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson Cyclone V10 Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson Cyclone V10 Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Cyclone V10 Absolute.

Specificaties Dyson Cyclone V10 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

226397-01

Omschrijving van de Dyson Cyclone V10 Absolute

Met de Dyson Cyclone V10 Absolute kun je moeiteloos meerdere ruimtes in één keer stofzuigen en haal je een sterke tegenstander voor grof vuil in huis. Dankzij de krachtige V10 motor beschikt deze steelstofzuiger over een hogere zuigkracht dan de meeste andere Dyson modellen. De accu is binnen slechts 3,5 uur volledig opgeladen en in de laagste stand kun je maar liefst 45 tot 60 minuten onafgebroken stofzuigen. Deze stofzuiger is voorzien van een combiborstel die geschikt is voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Daarnaast is er ook een speciale parketborstel beschikbaar voor houten vloeren. Met de gemotoriseerde miniborstel kun je zelfs kleine stofzuigklusjes grondig aanpakken. Het vuil wordt opgevangen in het ruime stofreservoir met een inhoud van 0,75 liter. Hierdoor hoef je het reservoir minder vaak te legen dan bij de meeste andere steelstofzuigers. Het legen van het reservoir is ook nog eens hygiënisch en eenvoudig. Ben jij op zoek naar een krachtige steelstofzuiger met een grotere stofopvang dan de meeste andere modellen? Dan is de Dyson Cyclone V10 Absolute de perfecte keuze voor jou. Met zijn indrukwekkende zuigkracht en handige accessoires maakt deze stofzuiger het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • De krachtige V10 motor zorgt ervoor dat je 45 - 60 minuten ononderbroken kunt stofzuigen in de laagste stand. De parketborstel beschermt je houten vloeren tegen krassen. De gemotoriseerde miniborstel en zachte afstofborstel maken deze stofzuiger veelzijdig als kruimeldief.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert veel lawaai met een geluidsniveau van 87 decibel. De turbostand verbruikt veel energie van de accu; als je deze stand inschakelt, gaat de accu slechts 7 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Cyclone V10 Absolute

Om te bekijken of je de Dyson Cyclone V10 Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Cyclone V10 Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.