Dyson Flexi Crevice Tool Black Friday deal

5/5

Dyson Flexi Crevice Tool nodig? Check snel of je deze Dyson Flexi Crevice Tool voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Flexi Crevice Tool.

Specificaties Dyson Flexi Crevice Tool

Merk

Dyson

Fabrikantcode

968433-01

Omschrijving van de Dyson Flexi Crevice Tool

Met de Dyson Flexi Crevice Tool vergroot je jouw bereik tijdens het stofzuigen. Dankzij de 30 centimeter lange steel hoef je niet meer te bukken bij het schoonmaken van plinten en hoef je je niet uit te strekken om spinnenwebben van het plafond te verwijderen. Bovendien kun je met dit flexibele accessoire zelfs de meest onbereikbare hoeken bereiken. Bij de Dyson Flexi Crevice Tool wordt ook een zachte afstofborstel meegeleverd. Met de lange haren van deze borstel hoef je je geen zorgen te maken dat je oppervlakken beschadigt tijdens het stofzuigen. Dit accessoire is speciaal ontworpen voor gebruik met de Dyson V7, V8, V10 en V11 steelstofzuigers. Met dit handige hulpmiddel kun je dus nog meer uit je Dyson stofzuiger halen en gemakkelijk alle hoeken en kieren van je huis bereiken.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Flexi Crevice Tool

Om te bekijken of je de Dyson Flexi Crevice Tool tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Flexi Crevice Tool wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals