1. Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 Black Friday deal

5/5

Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 nodig? Check snel of je deze Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04.

Specificaties Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Merk

Dyson

Fabrikantcode

310130-01

Omschrijving van de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Met de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 heb je altijd controle over de luchtkwaliteit in je huis. Deze luchtreiniger is uitgerust met drie ingebouwde sensoren die de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en gassen in huis meten. Via het handige led-display kun je deze gegevens eenvoudig aflezen en zo in realtime inzicht krijgen in de luchtkwaliteit in jouw omgeving. Deze Dyson luchtreiniger maakt gebruik van een krachtig HEPA-filter dat tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht verwijdert. Daarnaast beschikt hij ook over een actief koolstoffilter dat gassen en vieze geuren effectief zuivert. Met een draaibereik van 350 graden zorgt de luchtreiniger ervoor dat de hele kamer voorzien wordt van schone en frisse lucht. Je kunt de luchtreiniger eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en hem helemaal naar jouw wens instellen. Het is belangrijk om te onthouden dat als de luchtreiniger 24 uur per dag aan staat, je de filters na 6 maanden moet vervangen. Gelukkig worden zowel het HEPA-filter als het koolstoffilter meegeleverd, zodat je altijd verzekerd bent van schone lucht in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de ventilatiefunctie kan je de luchtreiniger ook gebruiken als een ventilator op een warme dag. Je kan de luchtreiniger ook op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent met de app. Op het scherm lees je de actuele luchtkwaliteit in de kamer af.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger verkoelt de luchtstroom, niet de ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04

Om te bekijken of je de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Pure Cool Tower Wit - TP04 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals