Dyson Pure Cool - TP00 Black Friday deal

5/5

Dyson Pure Cool - TP00 nodig? Check snel of je deze Dyson Pure Cool - TP00 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Pure Cool - TP00.

Specificaties Dyson Pure Cool - TP00

Merk

Dyson

Fabrikantcode

428157-01

Omschrijving van de Dyson Pure Cool - TP00

Met de Dyson Pure Cool - TP00 kun je de lucht in je huis ventileren en reinigen. Dit apparaat heeft een geavanceerd HEPA en koolstoffilter waarmee het tot wel 99,95% van de verontreinigde stoffen uit de lucht kan verwijderen. Niet alleen zorgt dit voor schone lucht, maar de Pure Cool blaast ook verkoelende lucht uit, waardoor je altijd een aangename temperatuur in huis hebt. Een ander handig kenmerk van de Dyson Pure Cool - TP00 is de draaifunctie. Hierdoor kan het apparaat een verkoelende bries door de hele ruimte verspreiden. Je kunt de Pure Cool eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Op het display van de luchtreiniger kun je gemakkelijk alle belangrijke waardes aflezen. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoelang het filter nog meegaat voordat het vervangen moet worden. Het is belangrijk om te weten dat als de luchtreiniger 24 uur per dag aan staat, de filters na 12 maanden vervangen moeten worden. De Dyson Pure Cool - TP00 wordt geleverd met een HEPA en koolstoffilter, zodat je meteen aan de slag kunt met het verbeteren van de luchtkwaliteit in je huis.

Pluspunten
  • Door de ventilatiefunctie te gebruiken, kun je de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Met de afstandsbediening kun je de instellingen aanpassen vanuit je luie stoel.

Minpunten
  • Je sluit hem niet aan op een app die extra informatie geeft over de kwaliteit van de lucht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Pure Cool - TP00

Om te bekijken of je de Dyson Pure Cool - TP00 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Pure Cool - TP00 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals