1. black friday
  2. Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Dyson Pure Hot+Cool - HP00 Black Friday deal

5/5

Dyson Pure Hot+Cool - HP00 nodig? Check snel of je deze Dyson Pure Hot+Cool - HP00 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Pure Hot+Cool - HP00.

Specificaties Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Merk

Dyson

Fabrikantcode

310266-01

Omschrijving van de Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Met de Dyson Pure Hot+Cool haal je niet alleen een luchtreiniger in huis, maar ook een ventilator en kachel. Deze 3-in-1 luchtreiniger zorgt ervoor dat de temperatuur van de luchtstroom automatisch wordt aangepast aan het seizoen. In de warme zomers geniet je van een heerlijk verfrissend briesje, terwijl het apparaat tijdens de wintermaanden gelijkmatig je kamer verwarmt. De luchtkwaliteitsensor van de Dyson Pure Hot+Cool houdt constant de lucht in jouw kamer in de gaten en past de werking van het apparaat automatisch aan in de modus die het meest geschikt is. Wil je de lucht tijdens je slaap schoon houden? Dan kies je eenvoudig voor de nachtmodus. De HEPA-filter in deze luchtreiniger zorgt ervoor dat allergenen, virussen en stofdeeltjes effectief uit de lucht worden gezuiverd. Wat deze luchtreiniger extra handig maakt, is dat je zelf de richting van de luchtstroom kunt bepalen. Je kunt hem 360 graden draaien om zijn eigen as, maar ook bijvoorbeeld gekanteld naar boven laten blazen. Let op: dit apparaat heeft enkel een ventilatiefunctie en verlaagt dus niet de temperatuur in de kamer. Als je op zoek bent naar verkoeling, raden we je aan om een airconditioning apparaat aan te schaffen. Met de Dyson Pure Hot+Cool ben je echter verzekerd van schone lucht, een aangename temperatuur en een stijlvol design in je huis.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus werkt de luchtreiniger 's nachts extra stil. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet. Door de ventilatiefunctie kun je de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag.

Minpunten
  • Je kunt deze luchtreiniger niet gebruiken als airco, omdat hij de lucht niet afkoelt maar alleen verplaatst met behulp van de ventilatorfunctie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Pure Hot+Cool - HP00

Om te bekijken of je de Dyson Pure Hot+Cool - HP00 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Pure Hot+Cool - HP00 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.