Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A Black Friday deal

5/5

Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A nodig? Check snel of je deze Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A.

Specificaties Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419861-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Met de geavanceerde ingebouwde sensoren van de Dyson Purifier Cool AutoReact - TP07A ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in de ruimte waarin je je bevindt. Op het duidelijke LCD-scherm zie je direct de actuele metingen van de luchtkwaliteit. Daarnaast worden deze metingen ook automatisch bijgehouden in de handige app van Dyson, zodat je altijd inzicht hebt in de luchtkwaliteit, zelfs als je niet thuis bent. Deze innovatieve luchtreiniger is voorzien van een geavanceerd HEPA 13 filter, waarmee tot maar liefst 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht worden gezuiverd. Hierdoor adem je altijd schone en gezonde lucht in. Bovendien beschikt de luchtreiniger over een koolstoffilter, waarmee ook gassen en vieze geuren effectief worden verwijderd uit de ruimte. Zo geniet je niet alleen van een frisse en zuivere lucht, maar ook van een aangename geur in je huis. Naast het zuiveren van de lucht, heeft de Dyson Purifier Cool AutoReact - TP07A nog een extra functie: hij koelt de lucht ook nog eens af. Dit betekent dat je tijdens warme zomerdagen kunt genieten van een heerlijk verkoelend briesje in huis. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een nachtmodus, waardoor hij extra stil werkt. Hierdoor kun je de luchtreiniger ook gerust in je slaapkamer gebruiken, zonder dat hij je nach.

Pluspunten
  • Met de automatische modus past de luchtreiniger zich aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Je kunt de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag dankzij de ventilatiefunctie. Na de door jou ingestelde tijd schakelt de luchtreiniger automatisch uit dankzij de ingebouwde timer.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger blaast een koele lucht, maar verlaagt niet de temperatuur in de ruimte. Met een geluidsniveau van minimaal 50 dB is deze luchtreiniger niet erg stil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A

Om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Purifier Cool Auto React - TP07A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals