Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 Black Friday deal

5/5

Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 nodig? Check snel of je deze Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09.

Specificaties Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

Merk

Dyson

Fabrikantcode

369876-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

De nieuwste Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 is een revolutionaire luchtreiniger en ventilator in één. Naast het verwijderen van stof, pollen en bacteriën, is deze geavanceerde luchtreiniger ook in staat om formaldehyde te neutraliseren. Dit schadelijke gas, dat vaak voorkomt in huishoudelijke producten en meubels, wordt effectief verwijderd dankzij het innovatieve katalysator filter. Met behulp van verschillende sensoren meet de TP09 de luchtkwaliteit en past automatisch zijn werking aan om een optimale zuivering te garanderen. De verbeterde 360 graden HEPA filter techniek zorgt ervoor dat vieze geurtjes, allergenen, virussen en stofdeeltjes grondig uit de lucht worden gezuiverd. Bovendien ontvang je een melding wanneer het tijd is om de filters te vervangen, zodat je altijd kunt genieten van schone en frisse lucht. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 is ontworpen om de hele kamer te voorzien van schone lucht. Dankzij de 360 graden draaifunctie kan de luchtreiniger gemakkelijk de lucht in alle hoeken van de kamer bereiken. Met de handige Dyson Link app op je smartphone kun je de Cool Tower Formaldehyde eenvoudig op afstand bedienen, zodat je altijd kunt genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving. Let op: bij continu gebruik van 24 uur per dag dienen de filters na 6 maanden vervangen te worden. Met de verbeterde filtertechniek ben je verzekerd van langdurige en.

Pluspunten
  • Het toestel filtert ook formaldehyde uit de lucht, zodat je geen last hebt van ongewenste gassen. Deze krachtige luchtzuiveraar is geschikt om allergie- en astmaklachten te verminderen. Dankzij de ventilatiefunctie kun je de luchtzuiveraar ook gebruiken als ventilator op een warme dag.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger verkoelt de luchtstroom, niet de kamer. Met een geluidsniveau van minstens 50 dB is deze luchtreiniger niet erg stil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09

Om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Purifier Cool Formaldehyde - TP09 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals