1. black friday
  2. Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 Black Friday deal

5/5

Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 nodig? Check snel of je deze Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07.

Specificaties Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Merk

Dyson

Fabrikantcode

369690-01

Omschrijving van de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

De Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 is de nieuwste toevoeging aan de Dyson Purifier-familie. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle design is deze luchtreiniger een must-have voor elk huishouden. Met de 3 ingebouwde sensoren meet de TP07 niet alleen de temperatuur en luchtkwaliteit, maar ook de luchtvochtigheid en gassen in huis. Dit alles wordt duidelijk weergegeven op het led display, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit in jouw omgeving. Wat deze luchtreiniger echt onderscheidt, is het HEPA-filter dat tot maar liefst 99,95% van allergenen, stoffen en virussen uit de lucht zuivert. Daarnaast is er ook een actief koolstoffilter aanwezig om gassen en onaangename geuren effectief te verwijderen. Dankzij de verbeterde filtertechniek blijft de verontreinigde lucht in de luchtreiniger, waardoor er geen lekkage terug de ruimte in is. Dit zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in jouw kamer. De Dyson Purifier Cool - TP07 is niet alleen functioneel, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de luchtreiniger op afstand bedienen en helemaal naar jouw wensen instellen. Bovendien heeft de TP07 een draaifunctie van 360 graden, waardoor hij de hele kamer kan voorzien van schone lucht. Haal deze innovatieve luchtreiniger in huis en gen.

Pluspunten
  • Deze krachtige luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verlichten. Met behulp van de Dyson-app kun je de luchtreiniger gemakkelijk op afstand bedienen en de luchtkwaliteit bijhouden. Op een warme dag kun je de luchtreiniger ook gebruiken als ventilator, dankzij de ventilatiefunctie.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger vermindert de temperatuur van de luchtstroom, niet van de ruimte. Met een geluidsniveau van minstens 50 dB is deze luchtreiniger niet erg stil.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07

Om te bekijken of je de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson Purifier Cool Wit/Zilver - TP07 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.