Dyson V10 Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V10 Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V10 Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V10 Absolute.

Specificaties Dyson V10 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394115-01

Omschrijving van de Dyson V10 Absolute

Met de Dyson V10 Absolute stofzuiger kun je als een wervelwind door alle kamers van je huis gaan. Deze stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het overschakelen van tapijt naar tegels. En met de handige accessoires kun je zelfs de lastigste kieren, plinten en meubels moeiteloos meenemen. Wat deze draadloze steelstofzuiger echt bijzonder maakt, is het feit dat hij slechts 2,6 kilogram weegt. Hierdoor kun je snel en soepel door het huis bewegen, zelfs als je de trap op en af gaat. En de accu gaat ongeveer 60 minuten mee, dus je kunt zonder onderbrekingen schoonmaken. Na slechts 3,5 uur is de accu weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Bij de Dyson V10 Absolute ontvang je een gewone zuigmond met anti-klittechnologie, zodat je nooit meer vast komt te zitten met haren of draden. Daarnaast krijg je ook een parketborstel, speciaal ontworpen voor kwetsbare vloeren. En met de meegeleverde turboborstel kun je zelfs de bekleding van je meubels of je auto stofvrij maken. En dankzij het accessoire voor moeilijk bereikbare plekken, kun je zelfs moeiteloos stofzuigen onder je meubels. Met de Dyson V10 Absolute wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • De krachtige V10-motor zorgt ervoor dat je 60 minuten non-stop kunt stofzuigen op de laagste stand. De parketborstel beschermt jouw houten vloeren tegen krassen. Dankzij de anti-klit technologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie vraagt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V10 Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V10 Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V10 Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals