1. Dyson V10 Extra

Dyson V10 Extra Black Friday deal

5/5

Dyson V10 Extra nodig? Check snel of je deze Dyson V10 Extra voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V10 Extra.

Specificaties Dyson V10 Extra

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394467-01

Omschrijving van de Dyson V10 Extra

Met de Dyson V10 Extra haal je een veelzijdige stofzuiger in huis die geschikt is voor allerlei soorten vloeren. Of je nu harde vloeren hebt, hoogpolig tapijt of laagpolig tapijt, deze stofzuiger kan alles aan. Maar dat is nog niet alles, want dankzij de handige mini turboborstel kun je ook moeiteloos dierenharen verwijderen van meubels en autobekleding. Deze borstel klik je eenvoudig op de kruimeldief, zodat je snel en efficiënt te werk kunt gaan. Het gebruiksgemak van de Dyson V10 Extra is ongeëvenaard. Met slechts één druk op de knop bedien je de steelstofzuiger via het handvat, waardoor je niet steeds hoeft te bukken of te buigen. En met een gemiddelde looptijd van maar liefst 60 minuten op de normale stand, kun je een flinke schoonmaakbeurt doen zonder onderbrekingen. Terwijl je aan het stofzuigen bent, verzamelt het stof zich in het handige reservoir. Zodra het vol zit, kun je het eenvoudig legen boven de prullenbak. Na het stofzuigen berg je de Dyson V10 Extra weer netjes op in zijn wandstation. Hier wordt hij in slechts 3,5 uur weer volledig opgeladen, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Met zijn strakke design en krachtige prestaties is de Dyson V10 Extra een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger.

Pluspunten
  • De krachtige V10-motor zorgt voor 45 tot 60 minuten ononderbroken stofzuigen in de laagste stand. Met de gemotoriseerde miniborstel en zachte afstofborstel wordt deze stofzuiger veelzijdig als kruimeldief. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond.

Minpunten
  • De turbo stand vraagt heel veel energie van de batterij, als je deze stand inschakelt gaat de batterij slechts 5 minuten mee. Je krijgt geen zachte parketborstel, hierdoor is deze draadloze stofzuiger minder geschikt voor gevoelige vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V10 Extra

Om te bekijken of je de Dyson V10 Extra tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V10 Extra wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals