1. black friday
 2. Dyson V10 Origin

Dyson V10 Origin Black Friday deal

5/5

Dyson V10 Origin nodig? Check snel of je deze Dyson V10 Origin voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V10 Origin.

Specificaties Dyson V10 Origin

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394464-01

Omschrijving van de Dyson V10 Origin

Met de Dyson V10 Origin heb je de perfecte stofzuiger in huis waarmee je moeiteloos 60 minuten lang kunt stofzuigen zonder onderbrekingen. Deze krachtige en veelzijdige stofzuiger heeft 3 verschillende standen voor de zuigkracht, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende vloertypen en oppervlakken. Of je nu harde vloeren hebt of een zacht vloerkleed, de Dyson V10 Origin zorgt voor een grondige reiniging. Met een gewicht van slechts 2,7 kilo is deze stofzuiger ook nog eens licht en gemakkelijk te hanteren. Je kunt hem zonder enige moeite de trap op en af tillen. Daarnaast heeft de Dyson V10 Origin een handige anti-klittechnologie, waardoor haren niet vast komen te zitten in de zuigmond. Hierdoor heb je altijd een optimale zuigkracht en wordt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. De Dyson V10 Origin wordt geleverd met handige accessoires die je eenvoudig op het gemotoriseerde handvat kunt klikken. Zo kun je de zachte afstofborstel gebruiken om kwetsbare meubels stofvrij te maken en de kierenzuigmond voor het verwijderen van kruimels tussen de bank of langs de plinten. Bovendien is de steelstofzuiger binnen 3,5 uur weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met de Dyson V10 Origin wordt stofzuigen een snelle en efficiënte klus, zodat jij meer tijd overh.

Pluspunten
 • 1

  .

  De krachtige V10-motor zorgt ervoor dat je 60 minuten lang ononderbroken kunt stofzuigen op de laagste stand. 2

  .

  Met zijn lichte gewicht van 2,7 kilo til je hem gemakkelijk op en neer de trap op. 3

  .

  Dankzij de zachte afstofborstel is deze stofzuiger ook veelzijdig te gebruiken als kruimeldief.

Minpunten
 • De turbostand verbruikt heel veel energie van de batterij, als je deze stand inschakelt gaat de batterij maar 5 minuten mee. Je krijgt geen zachte parketborstel, waardoor deze steelstofzuiger minder geschikt is voor delicate vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V10 Origin

Om te bekijken of je de Dyson V10 Origin tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V10 Origin wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.