1. black friday
  2. Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V11 Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V11 Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V11 Absolute.

Specificaties Dyson V11 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419650-01

Omschrijving van de Dyson V11 Absolute

Met de Dyson V11 Absolute heb je alle vrijheid om je huis schoon te maken. Deze stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren, zodat je geen enkel oppervlak hoeft over te slaan. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met handige accessoires waarmee je zelfs de smalste kiertjes in je huis kunt schoonmaken. Met de mini turboborstel kun je moeiteloos stof en dierenharen verwijderen van bekleding en autobekleding. Deze borstel kun je eenvoudig bevestigen aan het handvat met motor, zodat je er altijd snel bij kunt. Daarnaast is de Dyson V11 Absolute voorzien van een zachte afstofborstel die je bijvoorbeeld aan de steel van de stofzuiger kunt klikken. Hiermee kun je eenvoudig spinnenwebben en stof verwijderen van je plafond. Met een gemiddelde looptijd van 60 minuten kun je lange tijd ongestoord schoonmaken. En als de batterij leeg is, laad je de stofzuiger in slechts 4,5 uur volledig op. Zo ben je snel weer klaar voor gebruik en kun je meteen verder met het schoonmaken van je huis. De Dyson V11 Absolute biedt dus niet alleen alle bewegingsvrijheid, maar ook de kracht en efficiëntie die je nodig hebt om je huis brandschoon te houden.

Pluspunten
  • De krachtige V11 motor zorgt voor 60 minuten ononderbroken stofzuigen, op de laagste stand. Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de roterende borstelharen in de zuigmond.

Minpunten
  • De turbo-modus vereist veel energie van de batterij; als je deze mode inschakelt, gaat de batterij slechts 5 minuten mee. Met een gewicht van 3kg is deze steelstofzuiger vrij zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V11 Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V11 Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V11 Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.