Dyson V11 Extra Black Friday deal

5/5

Dyson V11 Extra nodig? Check snel of je deze Dyson V11 Extra voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V11 Extra.

Specificaties Dyson V11 Extra

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419649-01

Omschrijving van de Dyson V11 Extra

Met de Dyson V11 Extra heb je alle vrijheid om je huis schoon te maken. Deze draadloze steelstofzuiger heeft namelijk een accuduur van maar liefst 60 minuten, genoeg om je hele huis te stofzuigen. Met de meegeleverde accessoires kun je niet alleen je vloeren schoonmaken, maar ook moeilijk bereikbare plekken zoals kieren, plinten, meubels en zelfs de randen van je plafond. Deze veelzijdige stofzuiger is geschikt voor alle soorten vloeren. De Dyson V11 Extra is ook ideaal voor het verwijderen van dierenharen. Dankzij de meegeleverde mini turboborstel kun je gemakkelijk en effectief dierenharen verwijderen van bijvoorbeeld je bank of tapijt. Na het stofzuigen plaats je de steelstofzuiger eenvoudig weer in de wandoplader. Binnen 4,5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Tijdens het stofzuigen wordt al het stof opgevangen in het reservoir. Dit reservoir kun je eenvoudig legen boven de prullenbak wanneer dat nodig is. Met de Dyson V11 Extra wordt stofzuigen een moeiteloze taak en kun je genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • De krachtige V11 motor zorgt ervoor dat je 45 - 60 minuten ononderbroken kunt stofzuigen in de laagste stand. Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond. Met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond kun je ook gemakkelijk hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen verwijderen.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie vraagt van de accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V11 Extra

Om te bekijken of je de Dyson V11 Extra tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V11 Extra wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals