Dyson V11 Total Clean Black Friday deal

5/5

Dyson V11 Total Clean nodig? Check snel of je deze Dyson V11 Total Clean voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V11 Total Clean.

Specificaties Dyson V11 Total Clean

Merk

Dyson

Fabrikantcode

419623-01

Omschrijving van de Dyson V11 Total Clean

De Dyson V11 Total Clean is een revolutionaire draadloze steelstofzuiger die jouw stofzuigervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze stofzuiger geniet je van ultieme bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Of je nu houten vloeren, harde vloeren of hoog- en laagpolig tapijt hebt, deze krachtpatser is speciaal ontworpen om elk oppervlak grondig schoon te maken. Een unieke eigenschap van de Dyson V11 Total Clean is de mogelijkheid om de zuigkracht eenvoudig aan te passen aan jouw behoeften. Met slechts een paar simpele handelingen kies je tussen eco, turbo of boost modus, zodat je zelf de intensiteit van het stofzuigen bepaalt. Dit is vooral handig wanneer je te maken hebt met verschillende vloeren, zoals de overgang van laminaat naar een vloerkleed. Daarnaast biedt deze steelstofzuiger een indrukwekkende looptijd van maar liefst 60 minuten. En als de batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten. Binnen slechts 4,5 uur is de Dyson V11 Total Clean weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Het lcd-scherm op de stofzuiger houdt je op de hoogte van de huidige accuduur, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien herinnert het scherm je eraan wanneer het stofreservoir geleegd moet worden, waardoor je altijd hygiënisch kunt schoonmaken.

Pluspunten
  • Via het lcd-scherm ontvang je onmiddellijk informatie over de zuigkracht, de resterende batterijduur en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies. Met de drie verschillende reinigingsmodi kun je de steelstofzuiger perfect aanpassen aan jouw schoonmaakroutine. Dankzij de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel kun je moeiteloos alle soorten vloeren stofzuigen en diervacht verwijderen.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger heeft geen groene laser zoals de Dyson V12 en V15, waardoor kleine stofdeeltjes minder goed zichtbaar zijn. Met een gewicht van 3kg is deze draadloze stofzuiger aan de zware kant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V11 Total Clean

Om te bekijken of je de Dyson V11 Total Clean tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V11 Total Clean wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals