1. black friday
  2. Dyson V12 Detect Slim Absolute

Dyson V12 Detect Slim Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V12 Detect Slim Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V12 Detect Slim Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V12 Detect Slim Absolute.

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394167-01

Omschrijving van de Dyson V12 Detect Slim Absolute

Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute wordt stofzuigen een moeiteloze en effectieve taak. Deze krachtige steelstofzuiger is speciaal ontworpen om kwetsbare vloeren te reinigen zonder krassen achter te laten. De zachte parketborstel glijdt soepel over je vloer en zorgt voor een grondige schoonmaak zonder enige beschadiging. Of je nu houten vloeren, tegels of tapijten hebt, deze stofzuiger is geschikt voor alle oppervlakken. Met de geavanceerde Piëzo sensor zie je precies welk soort stof en vuil je opzuigt. Dit voorkomt dat je onnodig meerdere keren over dezelfde plek hoeft te gaan. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een anti-klittechnologie, waardoor dierenharen eenvoudig van je meubels verwijderd kunnen worden. De schroefvormige klitvrije borstel zorgt ervoor dat haar en vuil minder snel vastlopen, wat resulteert in een nog betere reiniging. De Dyson V12 Detect Slim Absolute is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook gebruiksvriendelijk. Met een gemiddelde looptijd van 60 minuten op de laagste stand, kun je moeiteloos je hele huis schoonmaken zonder onderbrekingen. Het lcd-scherm biedt handige informatie, zoals de resterende accuduur, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je stofzuiger. Bovendien begeleidt deze stofzuiger je bij het onderhoud,.

Pluspunten
  • De krachtige V12-motor zorgt ervoor dat je 60 minuten lang onafgebroken kunt stofzuigen, zelfs op de laagste stand. Dankzij de anti-klittechnologie raakt de zuigmond niet verstopt met haren. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn, zodat je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie vraagt van de accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V12 Detect Slim Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V12 Detect Slim Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V12 Detect Slim Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.